Uitverkoop!

Tranen, Troost & Taart / Josephine Aerts

Oorspronkelijke prijs was: €21,95.Huidige prijs is: €18,00.

Nu in de pre-order beschikbaar tegen gereduceerde prijs tot 30 mei.

Door rechtstreeks bij mij te bestellen ontvang je een gesigneerd exemplaar met een kleine extra in de vorm van een mooie kaart. Je hebt dit boek als een van de eersten in handen, het wordt verstuurd op 29 mei, meteen na de boekpresentatie en het middagcongres de dag ervoor.

Het is ook mogelijk het boek persoonlijk in ontvangst te nemen op 9 juni tijdens een feestelijk samenzijn in de regio Eindhoven.

Een aangrijpend boek met verhalen die een intiem inkijkje bieden in gezinnen waar verlies een rol speelt.

Taart, een dj en snoepjes zijn niet het eerste waar je aan denkt bij een uitvaart. Hoe ze wel kunnen passen lees je in dit boek. Dat mensen (te vroeg) doodgaan, daarin hebben kinderen geen keuze. Maar we kunnen hen wel een belangrijke stem geven bij het afscheid als we het aandurven om de mogelijkheden te zien. Josephine weet als geen ander hoe ze kinderen op hun eigen manier kan betrekken bij het afscheid. Hierin gaat ze ons voor en prikkelt daarmee onze creativiteit en moed waarbij afstemming en verbinding de kern vormen. Dit boek is voor elke (groot)ouder, zorgmedewerker, uitvaartbegeleider en leerkracht die te maken krijgt met jonge mensen die afscheid moeten nemen.

Josephine Aerts ondersteunt gezinnen en scholen bij afscheid. Dat doet ze vanuit haar systemische visie als uitvaart- ritueel- en gezinsbegeleider. Josephine stemt af op de unieke belevingswereld van kinderen, jongeren en gezinnen. Maar ook op de eigen twijfels en zoektocht als je nabij wil zijn. An Hooghe, klinisch psychologe en relatie- en gezinstherapeute.

Josephine is bereid om met hoofd, hart en handen aan te sluiten bij mensen als de dood zich laat zien. Ze doet dat op een laag waar het als mens en professional spannend kan zijn. Floortje Agema, begeleider bij rouw en verlies, schrijver en trainer.

Gewicht 250 kg